Inspiratie voor wonen en verbouwen

Laat je inspireren tot bijzonder wonen!

Chique tuinmeubelen voor aankomende lente

Vandaag de dag zou je het misschien niet zeggen, want nu ik dit schrijf komt de regen met bakken uit de hemel zetten, maar weldra maakt de winter weer plaats voor de lente. De donkerste dagen hebben we al achter de rug en binnenkort spenderen we onze dagen weer in de tuin. Zaak dat we dit ook in stijl doen dus en vandaar dat ik je in dit artikel wil tippen op enkele prachtige tuinmeubelen.

Eindeloos variëren met de loungeset

Onlangs heb ik deze loungeset aangeschaft bij de winkel Tuinmeubel.nl – hoewel die naam wellicht enigszins misleidend is. Weliswaar kun je alle denkbare tuinmeubels van je keuze bestellen via de website, maar ook kun je bij deze winkel terecht in de ruim 2500 vierkante meter grote showroom. Aldaar kun je alle modellen in levenden lijve aanschouwen en dat heeft natuurlijk z’n voordelen. Zodoende kon ik op de set van mijn keuze eerst even ‘proefzitten’. Zoals verwacht zaten de banken heerlijk en het zijn dan ook direct tuinmeubelen naar mijn hart geworden.

6

Inmiddels hebben we de bank hier in de achtertuin staan, klaar om deze te bespringen bij de eerste de beste zonnestraal die ons stukje grond komt verlichten. Het past prachtig hier bij de stijl van de tuin, want ik vind de bank zelf bijzonder chique. Het eenvoudige en toch zeer stijlvolle karakter ervan spreken me erg aan en ik vind het de achtertuin echt een meerwaarde geven. Deze bank komt overigens in verschillende varianten, zo heb je niet alleen het type ‘Lente’, dat van mijn keuze, maar ook het type ‘Forza’, dat uit losse onderdelen bestaat (zie hieronder). Daarmee kun je eindeloos schuiven en variëren en dat maakt het tot een heel levendige zithoek voor buiten die niet snel verveelt!

10