Inspiratie voor wonen en verbouwen

Laat je inspireren tot bijzonder wonen!

De unieke functies van een Jablotron alarmsysteem

Er zijn veel redenen te verzinnen om de vraag, waarom kiezen voor Jablotron alarmsystemen, te beantwoorden. Als voorbeeld dat het zich bewezen heeft, Jablotron zich al 25 jaar richt op beveiliging. In dit artikel nog meer redenen waarom kiezen voor Jablotron alarmsystemen.

Voor woningen, bedrijfspanden, auto’s en al wat meer

Jablotron heeft alarmsystemen voor vrachtwagens, landbouwmachine’s, het is zelfs mogelijk om de huidige locatie van je auto te zien. Ook heeft Jablotron de absolute doorstart van de babyfoon, want als je kinderen thuis zijn kun je vanaf afstand precies zien wat er in de woning voorvalt. Dus waarom kiezen voor Jablotron alarmsystemen, omdat het bedrijf verschillende oplossingen heeft voor diverse objecten. De systemen zijn uit te breiden tot dat jij die veilige smartwoning hebt die je wil hebben. Bijvoorbeeld op afstand de garagedeur openen of het licht aandoen en weer uitschakelen.

Anti-inbraaksysteem voor je woning en bedrijfspand

Een absolute aanrader is een alarmsysteem laten installeren. Hiervoor zijn verschillende oplossingen, en een voorbeeld hierin is een woning met een bedrijfspand. Stel, een café, en de eigenaar woont boven die kroeg. Dan gaat het om een systeem dat deels in en uit te schakelen is. Als de uitbater een vrije dag heeft, maar wel thuis is, is het alarm in het café actief. Als diegene op die vrije dag weg is staat het gehele alarm aan, en als het café open is dan is er een alarm actief om te voorkomen dat een cafébezoeker niet het privégedeelte ingaat. Waarom kiezen voor Jablotron alarmsystemen, zij kunnen zo’n gescheiden systeem vakkundig installeren.

Betrouwbaarheid is key bij een alarmsysteem

Het voorgaande voorbeeld is echt een complex voorbeeld, terwijl het soms eenvoudig is. Bijvoorbeeld een alarm voor een appartement. Je hebt dan niets te maken met deels in- en uitschakelen, en in feite is het appartement maar via één weg te betreden. Het maakt dan niet zo uit of het ingewikkeld is of niet, het gaat erom dat het een betrouwbaar alarmsysteem is. Loos alarm moet je niet hebben, als er alarm is dan moet dat zijn omdat er echt iets aan de hand is. Dus waarom kiezen voor Jablotron alarmsystemen en laten installeren en afstellen, omdat het dan een betrouwbaar beveiligingssysteem is. Via Jablotron kun je van die praktische gadgets kopen die je mooi toe kan voegen aan het systeem. Als voorbeeld een goede camera bij de voordeur, je kunt dan op de smartphone zien wie er voor de deur staat aan te bellen.