Inspiratie voor wonen en verbouwen

Laat je inspireren tot bijzonder wonen!

Een houten plantenbak voor in de tuin

Teak_plantenbak_pilaar-580x580008741_Trendline_latten_bloembak_50x50x50cm_naturel-580x580Hebben jullie ook een houten plantenbak in de tuin staan? Ik heb een nieuwe hobby gevonden en dat is tuinieren. Vroeger vond ik hier niets aan, maar dat is nu veranderd. Het zit namelijk als volgt. Mijn man is een tijdje geleden overleden en ik ben ruim 30 jaar getrouwd geweest. Dit was en is nog steeds een hele moeilijke periode voor me. Ik was het niet gewend om alleen te zijn en nu ben ik plotseling altijd alleen. Wel ben ik blij dat ik een stel hele goede vriendinnen heb, waar ik altijd op kan rekenen.

Mijn verjaardag

Enkele maanden na het overlijden van mijn man was mijn verjaardag. Ik had natuurlijk totaal geen zin om dit te vieren, want waarom zou ik vieren dat ik nu helemaal alleen ben. Mijn vriendinnen dachten hier echter anders over. Zij wilden me een speciaal geschenk geven en me weer een reden geven om door te gaan met mijn leven. Ik vond dit echt geweldig lief van ze. En natuurlijk wilde ik hun ook niet pijn doen, dus ging ik met alles akkoord.

Op mijn verjaardag zelf hadden ze een feest in mijn tuin georganiseerd. En om het zo mooi mogelijk te laten uitzien, hadden zee en houten plantenbak gekocht voor elke hoek van de tuin. Het zag er echt heel mooi uit. Ik ben natuurlijk nog steeds niet over de dood van mijn man heen, maar wel heb ik er een nieuwe hobby aan over gehouden. Ik vind het nu prachtig om in de tuin te werken en mooie plantjes in de houten bakken te plaatsen. Het ziet er allemaal weer wat fleuriger uit en ik kan echt wel wat meer kleur in mijn leven gebruiken op dit moment. Een houten plantenbak is een fantastische manier om je tuin op te fleuren!

Plantenbak-bloembak-douglashout-douglas-hout-8-580x580