Inspiratie voor wonen en verbouwen

Laat je inspireren tot bijzonder wonen!

Een muurschildering voor de babykamer

Wat vind je van een muurschildering vertelde ik mijn vriendin die mij vroeg of ik een leuk idee had voor de babykamer. Ik voelde mij natuurlijk erg vereerd dat ik mocht helpen denken over hoe zij de babykamer gaan aankleden. Omdat ik natuurlijk een echte speurneus ben in het vinden van het juiste adres voor alles wat ook maar met wonen te maken heeft. Ben ik hier ook eens voor gaan zitten. Eigenlijk per toeval klikte ik deze site aan en ik ben vol bewondering naar de prachtige kunstwerken gaan kijken die ik hier aantrof. Ook is deze kunstenaar prima thuis in het maken van een mooie muurschildering voor op de babykamer.

 

Het eindresultaat was nog mooier dan wat ik al vond van het voorbeeld

Vol enthousiasme heb ik de link van een mooie muurschildering aan mijn vriendin doorgestuurd. Diezelfde avond nog kreeg ik een berichtje terug van haar dat zij met haar man had overlegd en zij absoluut een afspraak gaan maken met Paul Dekkers. Eenmaal aan de slag kreeg ik al snel een foto doorgestuurd van hen. Diezelfde dag was het al klaar, alleen ik mocht komen kijken naar het eindresultaat. De rest moet nog even wachten want anders is het geslacht van de baby al verklapt. Enfin, ik kwam natuurlijk al snel op het idee om dit goede adres achter te laten op mijn blog voor woonideeën. De schildering die nu op de kamer bij mijn vriendin is gemaakt geeft zo’n mooie sfeer dat ik nu al weet dat deze er nog flink wat jaren op mag blijven.