Inspiratie voor wonen en verbouwen

Laat je inspireren tot bijzonder wonen!

https://www.unilux.nl/ voor hoogwaaridge kwaliteits horren

Logo-Unilux

Ben jij op zoek naar een manier op die vervelende muggen en vliegen buitenshuis te houden? Neem dan eens een kijkje op https://www.unilux.nl/. Dit is namelijk een gespecialiseerd bedrijf die erg veel ervaring en kennis heeft op het gebied van horren.

Een plissé hordeur van Unilux 

Bij Unilux zijn onder andere plissé hordeuren te vinden dit zijn de meeste verkochte hordeuren in Nederlands. In 1999 introduceerde Unilux als eerst in Europa de Japanse plissé hordeuren. Deze plissé hordeur is in 2013 ten opzicht van de verouderde Japanse plissé hordeur sterk verbeterd met de opvolger Plisséfit. Alle hordeuren die bij Unilux aangeboden worden, worden in Nederlandse fabrieken gefabriceerd en indien nodig gemonteerd. De kwaliteit van de horren staat bij het bedrijf voorop. Op ieder hordeur levert Unilux daarom ook 5 jaar garantie. 

Een hordeur op maat 

Wanneer de standaardafmeting van een hor niet past bij jouw deur of raam is het mogelijk om de hor op maat te laten maken door een van de specialisten van Unilux. Deze hor zal een levertijd hebben van maximaal 1 week. Wanneer jouw hor geleverd wordt kun je ervoor kiezen om deze zelf te monteren op dit te laten doen door een lokale expert.