Inspiratie voor wonen en verbouwen

Laat je inspireren tot bijzonder wonen!

Idee: Different Doors – houten garagedeuren

1.1Vandaag een geheel andersoortige tip van mijn hand, een die op het exterieur van je woning betrekking heeft. Ook daarin wil je namelijk soms wat variatie aanbrengen en ook daarin zijn tal van mogelijkheden mogelijk. Neem van mij aan dat bijvoorbeeld Different Doors – houten garagedeuren het aangezicht van je woning volkomen kunnen veranderen. 

Garagepoorten die een enorme verandering aan de schuren hebben betekend

In mijn geval betrof het niet mijn woning zelf die ik veranderd wilde hebben maar ging het in dit geval over de schuur die hier achter op het terrein staat. Om heel eerlijk te zijn heb ik daar in geen jaren wat mee gedaan – zonde, want het stoorde me al die tijd wel. Op de een of andere manier sloot het uiterlijk hiervan namelijk niet bepaald aan bij de woning en dat zat me toch enigszins dwars. Deze lente en zomer wilde ik me er eens niet mee bezig hoeven houden en gewoon genieten van een eenheid in het exterieur van alle panden – en dus besloot ik te investeren in goede Different Doors – houten garagedeuren.

56

Dat die goed zijn moge een understatement heten. De kwaliteit hiervan is onbetwist. Daar zit natuurlijk ook een prijskaartje aan, maar wel een die de investering volkomen waard is. Je doet deze immers voor wel tientallen jaren en ikzelf moet zeggen dan liever wat extra honderdjes uit te geven voor echte kwaliteit dan me af te laten schepen met een ‘goedkoop is duurkoop’-product.

57

Kijk even met me mee naar enkele inspirerende foto’s van de Different Doors – houten garagedeuren die hier geïnstalleerd zijn en ik garandeer je dat je ter plekke overtuigd bent. Helaas heb ik geen goede foto’s weten te vinden van de schuren alvorens deze verbouwd werden en hoewel dat jammer is voor de vergelijking, denk ik dat deze foto’s ook wel voor zichzelf spreken. Een kleine ingreep kan een grote verandering teweegbrengen.