Inspiratie voor wonen en verbouwen

Laat je inspireren tot bijzonder wonen!

Aanrader: creëer je eigen maatwerk bankstel

24Ik heb lang gedacht over wat ik in mijn eerste bericht aan de wereld kwijt wilde en ik besloot het dicht bij mijzelf te houden en dichtbij het uitgangspunt van de boodschap die ik probeer over te brengen: autonomie in je inrichting is een goed iets. Zelf de regie nemen over hoe je je huis, je thuis, wilt inrichten betekent dat je je ook daadwerkelijk prettig voelt in de omgeving die jij zelf gecreëerd hebt. In mijn eigen woning heb ik daar enkele zeer goede voorbeelden van, te beginnen met het bankstel dat ik van Wortman kocht.

Bankstellen die volledig op de ruimte aansluiten

23Ik kan deze meubelmaker echt aanraden, het is een erg fijne zaak waar je al je wensen op het gebied van meubilair kwijt kunt om samen tot een oplossing voor het meubelstuk van je keuze te komen. Zo kun je er allerlei soorten maatwerk meubels aanschaffen en deze worden voor jou door deze meubelmaker gemaakt – met groot finesse, kan ik wel zeggen. Ik heb enkele prachtige teak houten kasten in mijn woning, die alle in dezelfde stijl en afwerking zijn uitgevoerd en die dus een eenheid in sfeer weten te creëren hier in mijn woonkamer. Sinds kort heb ik nu ook een bankstel via Wortman gekocht en wel van het merk Sofa Creator. 22De naam zegt het eigenlijk al, je kunt ermee je eigen bank creëren. Dit is er een die je volledig naar eigen wensen kunt laten vormgeven en uitvoeren. Zo kun je precies kiezen welke afmetingen je wilt hebben, welke tussenstukken je in de bank wilt hebben – je kunt het echt zo groot of klein laten uitvoeren als je wilt, hetgeen je ook wel terugziet op de foto’s van de verschillende bankstellen die er op deze wijze bijvoorbeeld mogelijk zijn. Ook ben je volledig vrij in je materiaal- en kleurkeuze en dat is natuurlijk erg fijn, want ook op die manier kun je je bankstel dus precies op de beoogde ruimte laten afstellen.