Inspiratie voor wonen en verbouwen

Laat je inspireren tot bijzonder wonen!

De beste intergas cv ketels

intergas cv ketel

Om een fijn en prettig huis te hebben zijn een aantal zaken essentieel. Zo moet het huis goed geïsoleerd zijn zodat warme lucht niet ontsnapt en zodat de koude lucht buiten blijft. Dubbel glas is ook erg belangrijk om dit te bereiken. Verder speelt voldoende daglicht een belangrijke rol voor de algehele gemoedstoestand. Zaken als het interieur zijn ook erg belangrijk voor een prettige beleving van een huis. Ook de omgeving waar het huis staat is een belangrijke factor van het gevoel dat een huis je geeft. Wat missen we dan nog? Je raadde het wellicht al (of misschien niet). De cv ketel. De Intergas ketel zorgt er eigenhandig voor dat een huis altijd een prettige temperatuur heeft en dat er altijd warm water beschikbaar is voor een lekkere douche of bad. Cv ketels zijn er in vele vormen en maten, dus waar begin je als je op zoek bent naar een goede Intergas ketel?

Een goede intergas cv ketel kopen

Hier volgt een beknopt overzicht van Intergas ketels die voldoen aan de hoogste eisen.

intergas cv ketel

De Intergas HRE 36/30 A

Hij is populair omdat het een betaalbare manier is om een Intergas cv ketel te kopen. Deze ketel is zeer betrouwbaar. Dit komt doordat er gebruik wordt gemaakt van een relatief eenvoudige technologie. Hierdoor gaat er ook minder snel iets stuk, en als dat dan toch gebeurt dan is het snel en makkelijk te verhelpen. Daarnaast is hij uitgerust om bediend te worden met een slimme thermostaat en een makkelijke app door wi-fi. Hij is zeer energiezuinig en uitstekend geschikt voor het gebruik in zowel grotere woningen als kleinere appartementen. Een stevige allrounder.

De Intergas Extreme 36

Dit is een heuse krachtpatser van formaat. Deze versie heeft alle goede eigenschappen die de vorige ketel ook heeft, maar heeft daarnaast nog wat extra voordelen die hem nog interessanter maken. Hij heeft een extreem hoog rendement en beschikt tevens over de allernieuwste snufjes op het gebied van technologie. Daar staat logischerwijs wel tegenover dat er een wat duurder prijskaartje aan hangt. E prijs is echter te rechtvaardigen door de combinatie van rendement en prestaties.