Inspiratie voor wonen en verbouwen

Laat je inspireren tot bijzonder wonen!

De kwaliteit van haakankers

Haakankers zijn metalen haken die vooral in het wat zwaardere constructiewerk worden gebruikt. De meeste doe-het-zelvers zullen maar heel zelden met deze producten te maken krijgen. Haakankers worden met name gebruikt om de vloer van een verdieping aan de muren van een woning vast te maken. Een ander toepassing is de bevestiging van het dak aan de muren van een woning. Een haakanker moet lang meegaan. Het is dus van belang dat ze niet kunnen roesten. Kies daarom als je haakankers koopt altijd voor de producten van gerenommeerde leveranciers. Die maken doorgaans gebruik van een betere kwaliteit staal. Bespaar ook niet op de prijs.

De verpakking van haakankers

Bij de bevestigingsexpert zitten verschillende soorten haakankers in het assortiment. Die verschillen met name in grootte. De ankers die bij de bevestigingsexpert worden verkocht zijn allemaal afkomstig van leveranciers, waarvan bekend is dat ze kwalitatief goede materialen leveren. Als je dus een haakanker koopt bij de bevestigingsexpert zit het met de kwaliteit wel goed. Het aantal ankers dat in een verpakking zit kan sterk verschillen. Dat hangt met name af van de afmetingen van de ankers. Van grote ankers zitten er minder in een verpakking dan van de wat kleinere maten ankers.

Levering één werkdag na het plaatsen van een bestelling

Alle producten, dus ook haakankers, die bij de bevestigingsexpert voor 15.00 uur zijn besteld worden de volgende dag bezorgd. Als een product niet op voorraad is kan het wat langer duren, want dan moet de bevestigingsexpert de producten eerst zelf bij de leverancier inkopen. Bij de producten in de webshop wordt vermeld wat de verwachte levertijd is. Het lukt echter niet altijd om daar aan te voldoen. Als dat bij een bestelling die jij hebt geplaatst het geval is, krijg je daar tijdig per e-mail bericht van.