Inspiratie voor wonen en verbouwen

Laat je inspireren tot bijzonder wonen!

De vele voordelen van ingebouwde kasten

schuifdeur kledingkast

Heb je wel eens ruimtegebrek? Dat shoppen leek toen zo’n goed idee, maar nu barsten je oude kasten uit zijn voegen. Open je geest voor de wereld van de op maat gemaakte inbouwkasten en je zult al snel beseffen dat er genoeg redenen zijn om deze route te volgen. 

Extra bergingsruimte

Of je nu in een nieuwbouwwoning woont of in een flatje ergens 4 hoog achter; de kans is groot dat jij en je gezin veel meer opslagruimte kunnen gebruiken. Een inbouwkast biedt een veelzijdige oplossing die als bijkomend voordeel heeft dat je loze ruimte in huis benut om extra opbergruimte in te creëren. Kasten op maat bieden meer capaciteit en je kunt al je kleding en vele andere items achter één enkele deur opbergen. Een inbouwkast zal jouw huis onmiddellijke voordelen opleveren.

Een aangepast ontwerp passend bij jouw smaak

Ongeacht de grootte of vorm van de kamer; een inbouwkast past altijd gegarandeerd in de woonruimte. De veelzijdigheid van ingebouwde kasten betekent dat ze kunnen worden aangepast aan elke ongebruikelijke hoek, waardoor het meeste uit de eerder ongebruikte ruimtes kan worden gehaald. Het brede scala aan beschikbare ontwerpen stelt jou ook in staat om de perfecte match voor jouw kamer te kiezen, door middel van het kiezen voor een bepaald kleurenschema, de afwerkingen te kiezen en het karakter van de ruimte te behouden. Functies zoals spiegels of sfeerverlichting kunnen hiernaast zorgen voor een extra persoonlijke touch aan de kast.

Van meerwaarde

Het installeren van een kast op maat zal niet alleen de leefruimte op korte termijn verbeteren, maar zal ook op lange termijn vele voordelen opleveren. Het hebben van een ingebouwde opbergoplossing verhoogt direct de waarde van jouw huis. Als je  jouw huis wilt verkopen, is een ingebouwde kast een aantrekkelijke eigenschap die je een voorsprong geeft op de vastgoedmarkt als het gaat om potentiële kopers. Bovendien, omdat het huiseigenaren in staat stelt om hun bezittingen in een nette en verborgen ruimte op te ruimen, kunnen potentiële kopers die rondkijken in het huis zich gemakkelijk in de woonruimte wanen.

Het is de moeite waard om voor een ​​betrouwbaar bedrijf te kiezen om jouw op maat gemaakte kasten te laten installeren, waarbij vakwerk voorop staat en naar jouw behoeften wordt geluisterd. Het gebruik van hoogwaardige materialen in combinatie met deze vakmanschap zorgen ervoor dat jouw spullen langer meegaan en de kast een onmisbare investering wordt voor de lange termijn. Kijk daarom voor meer informatie op www.elkekastopmaat.nl of kom langs voor een offerte!