Inspiratie voor wonen en verbouwen

Laat je inspireren tot bijzonder wonen!

Dit zijn de 5 voordelen van een Crema Marfil vloer

Dit zijn de 5 voordelen van een Crema Marfil vloer

De 5 voordelen van een Crema Marfil vloer

Ben je op zoek naar inspiratie voor wonen of verbouwen? Dan zit je bij ons goed! Met dit blog helpen we je bij het kiezen van een nieuwe vloer. Wij laten je namelijk kennismaken met de Crema Marfil vloer. Crema Marfil is een bijzondere Spaanse marmersoort die zorgt voor een elegante, luxe en tijdloze uitstraling. Met deze vloer voeg je ware klasse in jouw woning toe en verhoog je jouw huis exclusief in sfeer. Ben je benieuwd naar de voordelen van een Crema Marfil vloer? Laat je ook inspireren tot bijzonder wonen en lees snel verder!

1. Uitstekend te combineren met verschillende woonstijlen

Of je nu een modern of een klassiek interieur wilt, een Crema Marfil vloer past er hoe dan ook bij. Crema Marfil is namelijk uitstekend te combineren met verschillende woonstijlen. De gele/beige Spaanse marmersoort heeft een warme tint, egale structuur en rustige adering.

2. Rijke en luxe uitstraling

Wil jij een vloer met een elegante, luxe en tijdloze uitstraling? Dan is de Crema Marfil vloer echt iets voor jou! Iedere Crema Marfil vloer is uniek en exclusief, omdat geen twee stenen hetzelfde zijn. Dankzij de rijke, luxe en bovendien ook warme uitstraling van de vloer, zorgt een Crema Marfil vloer zeker voor meer sfeer in huis!

3. Verschillende afwerkingen mogelijk

Crema Marfil is geschikt voor maatwerk en uiteenlopende toepassingen en afwerkingen. Zo kun je kiezen voor een gepolijste of gezoete uitvoering van de Crema Marfil vloer. Een gepolijste afwerking geeft de steen wat meer diepte, waardoor de kleur en adering optimaal tot leven komen. Een gezoete afwerking is meer geschikt als je liever een matte crème uitstraling wilt die lichter oogt dan een gepolijste Crema Marfil vloer.

4. Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding

De Crema Marfil vloer is verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten en prijsklassen. En dat met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding dankzij de eigen groeves.

5. Je kunt er lang van genieten

Een mooie vloer is leuk, maar je wilt natuurlijk wel lang van de vloer kunnen genieten. Crema Marfil is bijzonder duurzaam en slijtvast. Als je goed met de vloer omgaat, heb je er nog heel lang profijt van! Hoe interessant is een slijtvaste gietvloer? Dat lees je hier.