Inspiratie voor wonen en verbouwen

Laat je inspireren tot bijzonder wonen!

Een mooi plafond!

plafond

plafondHet hebben van een mooi plafond is iets waar ik heel veel waarde aan hecht. Op het moment dat dit er niet goed uit ziet dan kan ik me hier flink aan storen. Dit was bij het plafond van onze overkapping het geval. We zitten hier erg vaak onder en dit willen we graag zo houden. Het ziet er nu alleen echt niet uit en soms hebben we bijna het gevoel dat het naar beneden komt. We hebben er daarom voor gekozen om dit te vervangen, we moesten alleen nog opzoek naar de juiste aanbieder en dit was moeilijker dan dat we dachten.

Op het internet zochten we namelijk naar de juiste aanbieders maar veel vonden we te duur of de kwaliteit was niet goed genoeg. Gelukkig kwam ik Heering al snel tegen. Zij staan bekend om de kwaliteit en het is erg fijn dat je ze gewoon online kunt bereiken. Je kunt hier een mooi ontwerp uitkiezen en zij komen ervoor zorgen dat het er bij jou thuis weer goed uit komt te zien. Ik nam dan ook al snel contact met ze op en voor ik het wist maakten we al een afspraak, echt super!

nieuw plafondGeweldig idee!top plafond

Nadat we een afspraak gemaakt hadden kwamen ze al snel in actie. Ze bekeken wat goed bij mijn huis zou passen en vervolgens hebben ze ervoor gezorgd dat alles er nu een stuk beter uitziet. Hier ben ik erg blij mee en we kunnen nu weer heerlijk onder de overkapping zitten.