Inspiratie voor wonen en verbouwen

Laat je inspireren tot bijzonder wonen!

Een olijfboom voor mijn broer

Welkom op mijn blog, vandaag heb ik weer een leuk verhaal voor jullie. Jullie weten dat ik erg goed ben in het inrichten van mijn huis en tuin en dat ik hier ook veel plezier aan heb. Buiten dat ik veel bezig ben met mijn eigen huis en tuin help ik ook veel mensen om mij heen. Dit doe ik met heel veel plezier en laatst was het weer zo ver, mijn broer vroeg me namelijk om hulp. Hij vond namelijk dat zijn tuin er echt niet uit zag en daarom wilde hij dat ik hem hielp. Dit leek mij wel leuk en daarom heb ik hem meteen geholpen. We hebben een hoop nieuwe planten gekocht en ook de nieuwe loungeset staat erg mooi in zijn tuin. Buiten dat hebben we ook nog een bijzondere aankoop gedaan. Mijn broer houdt namelijk van olijven en daarom heb ik een olijfboom voor hem gekocht. Dit heb ik gedaan op de website van olijfboom.nl hier heb je de mooiste boompjes voor een leuke prijs.

Hij is er erg blij mee!

Inmiddels staat het boompje al in mijn broer zijn tuin en daar is hij erg blij mee. Het ziet er echt super uit en mijn broer is me dan ook erg dankbaar. Ik ben blij dat ik hem zo goed geholpen heb en ik hoop dat ik jullie een leuke tip gegeven heb. Misschien is een olijfboom ook wel wat voor jou? Kijk dan even op de website voor meer info!