Inspiratie voor wonen en verbouwen

Laat je inspireren tot bijzonder wonen!

Fraaie lamelvloeren

Een houten vloer is prachtig, maar kan gaan werken. Hierdoor kan het uitzetten of krimpen en kunnen kieren of krommingen ontstaan. Met lamelvloeren heeft men getracht hier een oplossing voor te vinden. De unieke opbouw van deze vloerdelen zorgt ervoor dat de vloer meer stilligt en dat deze minder werkt. Door niet te kiezen voor een massief houten vloer, maar voor lamelparket kan daarnaast ook op de kosten bespaard worden. Een lamelvloer is een stuk voordeliger in aanschaf.

FillWyIzNjAiLCIyNzAiXQ-laminaat

Speciale kenmerken

Lamelparket is leverbaar in verschillende uitvoeringen. De toplaag van dit unieke parket betreft meestal eiken en is in verschillende kleuren en motieven verkrijgbaar. Doordat de verschillende vloerdelen zijn opgebouwd uit meerdere lagen hout die in de lengterichting en de breedterichting op elkaar zijn gelijmd, werken de diverse krachten van het hout tegen elkaar in. Het resultaat is een vloer die minder vervormt en meer stilligt.

FillWyIzNjAiLCIyNzAiXQ-legservice

Bij twijfel over welke vloer voor u het meest geschikt is, kunt het beste contact opnemen met een specialist. Zij kunnen u adviseren over de voor- en nadelen en mogelijkheden van lamelvloeren, massief houten vloeren en multiplank vloeren.