Inspiratie voor wonen en verbouwen

Laat je inspireren tot bijzonder wonen!

Gelderland voegwerk en gevelrenovatie: ook bij jou in de buurt


gelderland voegwerkOntdek de kracht van
Gelderland voegwerk, gevelrenovatie- en reiniging en geef je woning een nieuwe impuls! De voegen van je huis vormen een belangrijke factor in de algehele indruk die je woning achterlaat op voorbijgangers en als je zelf thuiskomt. Je kunt er daarom voor kiezen om oude voegen te herstellen en je gevel te reinigen en renoveren. Het is een veelvoorkomende klus, waarvan Klussenbedrijf Kabalt erg goed mee uit de voeten kan. Ze herstellen voornamelijk in Gelderland voegwerk, maar ook daarbuiten laten ze hun klanten tevreden achter. Ervaar zelf ook waarom en maak, net als ik, een afspraak voor een gratis adviesgesprek!

Wat is het nut van nieuwe voegen?

Gevelreiniging en gevelrenovatie geven je huis, zoals gezegd, een nieuw en fris uiterlijk, waarmee het jaren vooruit kan. Maar nieuw of hersteld voegwerk voegt niet alleen iets toe aan het aanzicht van uw woning. Een gevelrenovatie heeft namelijk ook wat meer praktische doeleinden. Oud voegwerk isoleert namelijk niet zo goed meer, omdat warmte (of kou) via de kapotte voegen ontsnapt. Daarbij heb je natuurlijk kans op lekkages en schimmel en dan ben je nog veel verder van huis. Kortom, met het renoveren van je voegen wordt je huis mooier en bovendien meer waard!

 

Hoe werkt het?

De oude, versleten voegen worden uitgekrabd en schoongemaakt, zodat er ruimte ontstaat voor nieuw en verbeterd voegwerk. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren door middel van zandstralen. Vervolgens vult de vakman van Kabalt de ruimtes weer met een juiste mix van voegspecie. De voegen worden nog even na behandeld en klaar is Kees! Je voegen kunnen er voorlopig weer tegenaan!

gevelrenovatie