Inspiratie voor wonen en verbouwen

Laat je inspireren tot bijzonder wonen!

Genieten in de buitenlucht

Verasol

Buiten zitten, voor iedereen die een tuin heeft is dit de ultieme wens om het hele jaar te kunnen doen. Helaas laat het weer dit niet toe, maar door gebruik te maken van terrasoverkappingen van Verasol word je droom werkelijkheid. Wat voor weer het ook is, de overkapping zorgt ervoor dat je zowel zomer en winter buiten kunt genieten. Drie prachtige soorten overkappingen die naar wens eventueel zijn uit te breiden, voor ieder budget beschikbaar.

Verasol

Kies de overkapping die bij je woning past

Er zijn verschillende soorten terrasoverkappingen van Verasol, je kiest het exemplaar wat bij je woning en natuurlijk je budget past. De Greenline serie is voordelig geprijsd, en heeft een prachtige strakke lijn. De Profiline serie is wat luxer als de Greenline met de uitstraling, maatwerk is hierbij ook verzekerd. Je bent er dus zeker van dat je een overkapping hebt die perfect past in jouw situatie. Met een Verasol Cube overkapping heb je de Rolls Royce onder de overkappingen, luxe en een zeer mooie uitstraling die je tuin en woning naar een ander niveau tillen.

Ervaar en beleef een overkapping

Wil je het gevoel en de beleving ervaren van terrasoverkappingen van Verasol, in de showroom kun je de producten bekijken en voelen hoe degelijk de materialen zijn die worden gebruikt. Verasol heeft jarenlange ervaring op het gebied van terrasoverkappingen, maar ook een tuinkamer is natuurlijk mogelijk om te laten plaatsen. Wat je ook laat plaatsen, alles wordt met de grootste zorg gemaakt en geplaatst.