Inspiratie voor wonen en verbouwen

Laat je inspireren tot bijzonder wonen!

Gloednieuwe Eiken tafel laten maken

wort wort1Een maand geleden heb ik een nieuwe Eiken tafel laten maken van het mooie hout van de beroemde boom. Ik heb hiervoor gekozen omdat ik de kleur werkelijk prachtig vind, voor dit bedrijf heb ik gekozen omdat ze de beste opties hebben, je kunt namelijk alles zelf ontwerpen. Ik ging in het begin een afspraak maken met het bedrijf en toen zijn we om de tafel gaan zitten met een medewerker en toen heb ik ervoor gekozen Amerikaans eikenhout te gaan gebruiken, dit omdat ik het een hele mooie houtsoort is die vrijwel foutloos is dus zonder kwasten en knoesten. Ook is het hout erg lang waardoor je er goede grote kasten en tafels van kunt maken.

Het bleek echt een mooi ontwerp te zijn

We gingen vervolgens verder met het ontwerpen en dat ging zeker goed, we kwamen op het beste design wat ik nodig vond wort2omdat het toch wel een grote aankoop is dus wil ik graag dat alles naar mijn wensen is. Alles is tot de naad afgewerkt en daarom ben ik zo blij met de service, ze gaan de extra meter. Ik vind het zeker een aanrader voor andere mensen vandaar dat ik besloten heb dit artikel te plaatsen op mijn blog, zodat jullie misschien ook kennis kunnen maken met de mooie gemaakte meubels zoals de eiken tafel.