Inspiratie voor wonen en verbouwen

Laat je inspireren tot bijzonder wonen!

Handig afdekvlies zelfklevend

afdekvlies zelfklevend

Misschien herken je het wel. Je wilt het kantoor aanpakken om het plafond te laten witten. Voordat je aan de slag kunt gaan is het belangrijk om diverse spullen uit kantoor te halen, voordat je met het verven kunt beginnen. Veel kantoorartikelen kunnen tijdelijk ergens anders neergezet gaan worden, maar de vloer die heeft even wat meer aandacht nodig. Want wanneer hier vaste vloerbedekking ligt, moet je er niet aan denken dat er verf op komt. Het is dan aan te raden om hier afdekvlies zelfklevend neer te leggen. Vooral het zelfklevend is erg belangrijk. Leg je hier alleen maar het vlies neer, dan heb je de kans wanneer hier overheen gelopen gaat worden, het verschuift. Met een kleeflaag hieraan blijft het mooi op de plaats liggen.

afdekvlies zelfklevend

Bestelling plaatsen bij Jip Snel

Wanneer je op zoek bent naar afdekvlies zelfklevend, dan ben je bij Jip Snel aan het juiste adres. Dit bedrijf is er voor ondernemers en heeft een zeer groot assortiment. Hier zijn voor diverse branches artikelen te koop. Ook voor het schildersbedrijf is hier een enorm aanbod aan verfartikelen, zoals kwasten en afdekvlies zelfklevend. Niet alleen producten om mee te klussen, maar ook kleding is hier in het assortiment te vinden. Alles onder één dak en dat maakt het juist zo interessant. Je hoeft geen extra tijd erin te steken wanneer er diverse artikelen voor jouw bedrijf besteld moeten worden. 

Bij Jip Snel is alles onder één dak te vinden. Bovendien kan je hier een account aanmaken, wat handig is wanneer er een volgende bestelling komt. Zo zie je meteen wat je eerder hebt besteld en kan je dit makkelijk nog een keer bestellen, zonder hiervoor het assortiment in te hoeven gaan.