Inspiratie voor wonen en verbouwen

Laat je inspireren tot bijzonder wonen!

Heb jij thuis ook al warmtekussens?

shopvoorgezondheid.nl

warmtegordelVandaag heb ik weer een goede tip voor jullie op gebied van wonen. Ik ben hier zelf op uitgekomen doordat een vriendin van mij hier op wees. Ik ga het in dit blog hebben over warmtekussens. Nu zullen de meeste van jullie wel weten wat dit is, of er in ieder geval een idee bij hebben. Voor de mensen die hier nog niet bekend mee zijn, zal ik hier even dieper op in gaan.

Voor ’s avonds is zo’n warmtekussen heerlijk, ik spreek inmiddels uit ervaring. Vorige maand had ik dus op aanraden van mij vriendin zo’n kussen gekocht. Zij vertelde mij dat wanneer je dan ’s avond op de bank voor de televisie zit en dan last krijgt van koude rillingen en kussen heerlijk is. Zo kun je de warme kussen bijvoorbeeld op schoot liggen of ga je er tegenaan zitten en natuurlijk kun je die ook gewoon als hoofdkussen gebruiken.

shopvoorgezondheid.nl

De aanschaf van zo’n kussen

warmtekussensVerder is de kussensloop erg zacht, dus je kunt dan optimaal genieten. Een site waar zowel mijn vriendin als ik ze gekocht hebben is shopvoorgezondheid.nl. Hier vind je verschillende vormen, maten en kleuren. Ook hebben deze warmtekussens verschillende warmte maten. Natuurlijk moet je dan eerst beginnen op stand 1 om te kijken of dit fijn is. Wanneer je het dan echt koud heb kun je de kussen hoger zitten. Volgens de website raden zij het iedereen af om de hoofdkussen langer als één uur op de hoogste stand te gebruiken. Als beveiliging heeft het wel een stand dat het na verloop van tijd vanzelf uitspringt. Dus lijkt dit iets voor jou, dan weet je waar je moet zijn.