Inspiratie voor wonen en verbouwen

Laat je inspireren tot bijzonder wonen!

Hoe richt je je tuin leuk in?

schommel

Zodra de temperaturen beginnen te stijgen en de eerste zonnestralen zich weer laten zien, spendeer je natuurlijk het liefste zoveel mogelijk tijd in de buitenlucht. Niets is zo fijn dan iedere dag de nodige dosis vitamine D binnen te krijgen. Daarom is het slim om van tevoren al na te denken over het inrichten van de tuin. Maar hoe kun je dit nu op een leuke manier doen? Je leest het allemaal hier.

Zorg voor de nodige kleur in je tuin door bloemen en planten te gebruiken

Zorg voor de nodige kleur in je tuin door bloemen en planten te gebruiken. Hierdoor kun je zelfs je tuin afstemmen op de laatste trends die er spelen op het gebied van kleur in het interieur, of je kunt simpelweg je favoriete kleur ook buiten terug laten komen. Wat de beste kleur voor je planten en bloemen is, hangt dus helemaal af van je persoonlijke smaak.

schommel

Heb je al nagedacht over het inrichten van de loungehoek?

Heb je al nagedacht over het inrichten van de loungehoek? Dit is immers de plek bij jou in de tuin waar je de meeste tijd door gaat brengen. Een goede loungebank is vandaag de dag erg geliefd onder woningbezitters. Beschik je echter over een klein balkon of een kleine stadstuin waar geen plek is voor een bank? In dat geval kun je ook altijd nog kiezen voor een relaxte stoel.

Zorg voor een speelse twist in de tuin door een schommel op de hangen

Heb je het geluk dat je een prachtige overkapping in de tuin hebt staan? Zorg voor een speelse twist in de tuin door een schommel op de hangen. Let er echter van tevoren wel op dat de constructie stevig genoeg is om de schommel met het lichaamsgewicht te kunnen dragen.