Inspiratie voor wonen en verbouwen

Laat je inspireren tot bijzonder wonen!

Inboedel opkopen was voor mij de oplossing!

Inboedel opkopen

Ikzelf heb samen met mijn vriend een nieuw appartement gekocht! Zodoende zijn wij de verhuizing gaan voorbereiden naar onze nieuwe woning. Maar als eerste moest ik de huurwoning van mijn oude woning opzeggen. In overleg met mijn makelaar gaf hij akkoord maar daaraan zaten wel een aantal voorwaarden verbonden. Vandaar dat ik opzoek ben gegaan naar een gespecialiseerd verhuisbedrijf. Na een tijdje het internet te hebben bekeken belandde ik op de website van Seniorenhulp. Seniorenhulp is een erkend verhuisbedrijf in het binnenland gespecialiseerd in verhuizingen en inboedel opkopen.

Maar wat wordt er bedoelt met inkopen inboedel? nou de aankoop van onze nieuwe woning wilden wij ook vele nieuwe meubelen en dergelijke gaan kopen. Seniorenhulp kon ons goed helpen bij dit probleem want zij wilden de inboedel die wij niet meer nodig hadden gaan verkopen op veilingen. De opbrengst van deze veilingen werd dan overgemaakt naar mij toe. Op deze manier werd er hulp verleend bij het verhuizen van mijn goederen, maar ook werd er hulp verleend bij het verwerken van goederen die wij niet meer wilden gebruiken. Dit waren voor ons dan ook de voornaamste redenen tot inhuren van Seniorenhulp!

Inboedel opkopen

Seniorenhulp is geweldig!

De hulp van Seniorenhulp hebben wij dan ook als geweldig ervaren. Alle goederen zijn op een nette zorgvuldig manier bij het nieuwe appartement bezorgd en binnen in het huis geplaatst. Daarnaast zijn de achtergebleven goederen verkocht op de veilingen waaraan ik een leuk bedrag heb overgehouden. Dit bedrag heb ik dan ook voornamelijk uitbesteed aan nieuwe meubelen!

Wilt u verhuizen? Neemt u dan contact op met Seniorenhulp!

Seniorenhulp