Inspiratie voor wonen en verbouwen

Laat je inspireren tot bijzonder wonen!

Inspiratie nodig? Wat dacht je van een loungebed in de tuin?

Soms gebeurt het mijzelf ook dat ik even geen inspiratie meer heb, maar zijn er kleine (of soms grote) dingen die me associatief weer op nieuwe dingen doen komen. Neem het terras dat ik onlangs heb gelegd in de achtertuin. Ineens komt een loungebed tuin heel goed van pas! Heb ik er nooit eerder zelfs maar een seconde aan gedacht, nu doet het zich vanzelf aan. Zo werkt dat volgens mij, dat elke verandering aan je interieur, exterieur of tuin wel weer een resonantie teweegbrengt.

Een resonantie aan inspiratie in mijn tuin te vinden

Vandaag ben ik uitgebreid gaan winkelen – op het web welteverstaan. Het scheelt dat je op het web zulke bijzondere dingen tegenkomt dat je er de deur helemaal niet meer voor uit hoeft. Neem de website van het merk Dutch Riviera dat toevallig onder mijn aandacht kwam omdat een vriendin een foto van haar nieuwe loungebed in de tuin deelde op sociale media. Direct vroeg ik haar waar ze deze had aangeschaft en gelukkig was ze erg behulpzaam. Ik heb de website er maar eens op nageslagen en was zeer onder de indruk van niet alleen de standaard modellen die er zijn maar ook van de mogelijkheden die je hebt het artikel van je keuze nog eens geheel te customizen. Zo is het mogelijk een eigen ontwerp op het bed of de bank af te laten drukken. Heb je een mooie foto of een eigen design gemaakt en wil je dit in je achtertuin vereeuwigd zien, dan is het natuurlijk bijzonder origineel deze te laten printen op de stof van je loungeset.

Zelf wilde ik ook enkele foto’s delen van de verschillende modellen die er op de website zelf al van een lounge bed te vinden zijn. Zoals je wel ziet aan onderstaande afbeeldingen zijn de mogelijkheden en de variatie oneindig. Neem vooral eens een kijkje op de website zelf en raak ook overtuigd!

lb34 lb38lb39