Inspiratie voor wonen en verbouwen

Laat je inspireren tot bijzonder wonen!

Inspiratieloos? Ga eens je eigen schorten bedrukken!

158Vandaag een tip voor de creatievelingen onder ons, aan hen die wel raad weten met een leuk ontwerp. Heb je namelijk even geen inspiratie, dan heb ik nog een idee voor je om je zondagmiddag te besteden: je eigen schorten bedrukken bij Max Schorten. Het is ook nog eens een bijzonder leuk cadeau of relatiegeschenk om weg te geven!

Dit schort is mijn standaardtenue tijdens het koken

159Ikzelf sta graag in de keuken en doe dit het liefst urenlang. Ik heb vele receptenboeken alwaar ik eindeloos uit kan putten en vooral de vergeten groenten zijn bij mij favoriet. Ik kan uren achter elkaar gerechten bedenken of maken, zet hartige of zoete taarten in de oven of ik maak ingewikkelde en ingenieuze sauzen. Natuurlijk kan ik tijdens activiteiten als deze wel een goed schort gebruiken en het idee kwam dan ook uit mijzelf daar eens voor te zorgen. Nu viel dat toevallig samen met het besef dat als collectief te doen, met mijn kookclubje. 160Eens in de twee weken komen wij bij elkaar bijeen op de dinsdag om voor elkaar te koken en te genieten van wat er op tafel wordt gezet. Inmiddels doen we dit alweer een jaar of vijf en het leek me wel een leuk moment dit heuglijke jubileum nog eens extra te omlijsten. Alles viel samen en ik ben aan het digitale knutselen geslagen, want bij Max Schorten kun je gemakkelijk schorten bedrukken als je hen een ontwerp doorstuurt. Uiteindelijk heb ik eenieder van ons clubje er een cadeau gedaan en sindsdien is dit mijn standaardtenue tijdens het kokkerellen!