Inspiratie voor wonen en verbouwen

Laat je inspireren tot bijzonder wonen!

Interieur switch? Ga voor een landelijke woonstijl!

Landelijke woonstijl

Is jouw huis toe aan een complete metamorfose of heb je gewoon zin in een beetje verandering? Vind de liefde voor jouw woning terug met een klassieke landelijke woonstijl.

Landelijke woonstijl

Het buitenleven is de focus van deze woonstijl. Een boerderij omgeven met natuur, maar dan van alle moderne gemakken voorzien. Door het combineren van natuurlijke tinten (grijs, bruin, taupe en wit) met robuuste en authentieke materialen zoals hout en steen geeft jouw woning een knipoog naar het platteland en vormt het gezellig huiselijke gevoel zich binnen jouw muren voor zowel jezelf, als je gasten. De neutrale kleuren en natuurlijke materialen zorgen voor een plek waar jullie ontspannen van elkaars gezelschap kunnen genieten!

Statement pieces

Ook binnen deze woonstijl zijn echte eyecatchers altijd de perfecte toevoeging in een huis. Bijvoorbeeld door een grote comfortabele bank prominent in de woonkamer te zetten (tegenwoordig is de velvet hoekbank een heuse favoriet). Of ga jij voor een lange robuuste houten eettafel met ruime stoelen? Landelijke meubels zullen direct een gemoedelijke sfeer in de woning creëren.

Combinaties mogelijk

Maar dan! Je ziet deze nieuwe woonstijl helemaal zitten maar je hebt moeite met afstand doen van die mooie kroonluchter of dat antieke ledikant. Geen zorgen, landelijke meubels zijn perfect te combineren met het brocante-stijltje. Daarnaast kan je wat betreft accessoires ook veel laten staan. Denk aan kandelaars, vazen, bijzettafeltjes en spiegels die de puntjes op de i zetten voor jou. Bekijk vooral voor alle mogelijkheden binnen de landelijke woonstijl en advies van experts op verschoorwonen.nl