Inspiratie voor wonen en verbouwen

Laat je inspireren tot bijzonder wonen!

Keuken inspiratie

We zien veel verschillende soorten keuken terugkomen. In dit artikelen over keuken inspiratie willen we wat soorten van keukens tonen om wat inspiratie op te doen. 

We zien veel keukens terugkomen met een strak design. Vooral de kleur wit overheerst in het design. Deze kleur geeft het effect dat de keuken iets groter lijkt dan dat deze daadwerkelijk is.

We zien ook wat donkere keukens terugkomen die ook een enorm moderne look met zich meebrengen. Mat zwart doet het goed zoals de foto hieronder. 

We zien ook veel houten keukens terugkomen of keukens met houten tinten. Dit soort keuken zien we op veel verschillende manieren. Ook veel weer gecombineerd met wit, maar we zien ook grijs en zwart vaak gecombineerd worden met de houten look.

Onze favoriet? Een houten keuken met houten tinten. Prachtig! Zoals hieronder ook het geval is. 

Daarnaast zien we nog iets veranderen in de keukens van mensen. Normaal gesproken vind je de wasmachine niet in de keuken. Toch zien we vooral in appartementen in de steden dat de wasmachine wel in de keuken geplaatst wordt. Waarom? Omdat de mensen in de steden minder ruimte hebben en de keuken vaak van de slaapkamer af ligt. Hierdoor kan de wasmachine ook in de nacht draaien wanneer de kosten het laagst liggen. Er is dan dus geen betere plek om de wasmachine te plaatsen zodat deze niet te dicht bij de slaapkamer ligt. We wasmachine zien we dus ook onderdeel worden van de keuken!