Inspiratie voor wonen en verbouwen

Laat je inspireren tot bijzonder wonen!

Kun je wel wat inspiratie gebruiken? Transformeer je gehele keuken met dit granieten keukenblad

Vandaag een bijdrage met betrekking tot de keuken. Ik neem je mee op een virtuele tour door mijn eigen keuken, die ik onlangs kundig heb opgeknapt met de toevoeging van een granieten keukenblad. De keuken had eigenlijk niet veel meer nodig, hetgeen een grote verandering van het geheel heeft teweeggebracht betrof slechts dit keukenblad van graniet. Zo zie je maar dat er soms slechts heel weinig nodig is om een gehele transformatie van de ruimte te betekenen.

Niet langer inspiratieloos met dit soort voorbeelden van granieten keukenbladen

Kijk je even mee naar enkele foto’s van de resultaten? Wie weet doe je er zelf allerhande inspiratie van op en heb je er echt iets aan! Voor de geïnteresseerde: je kunt granieten keukenbladen als deze bestellen via de website van Beter Graniet. Je leest het goed, ja, zoals vele andere dingen kun je ook je natuurstenen keukenblad gewoon online bestellen. Wat een voortschrijdende wereld is het toch! Geef de precieze maten door en het granieten keukenblad wordt secuur en volledig naar wens uitgevoerd door Beter Graniet.

10

Allereerst een overzichtsafbeelding van een wand van de keuken. Zoals je ziet zijn de tegels en het houtwerk van de kasten nog in prima staat en hoefde enkel het keuken blad vervangen te worden. Kijk vooral ook eens naar hoe naadloos het graniet van het blad zelf overgaat in dat van de gootsteen.

9

Hier nog even ingezoomd op de gootsteen, om daarvan een nog beter beeld te geven. Bovendien zie je hier erg goed hoe het natuurlijke van het graniet reageert op licht, hoe mooi het dit weerkaatst. Wat een verschil met het vorige blad dat er lag – dit op zichzelf is zo’n enorme verbetering!

7

We hebben ook een gedeelte van het fornuis laten bekleden met het graniet en ook hier weer mag het resultaat er echt zijn! Zee stevig en prachtig, dat is in mijn optiek de veranderingen die hier teweeg zijn gebracht. Met dit soort voorbeelden hoef je niet langer inspiratieloos te zijn!