Inspiratie voor wonen en verbouwen

Laat je inspireren tot bijzonder wonen!

Leuke behangfiguren gekocht

Voor wie kinderen heeft weet maar al te goed dat behangfiguren de muren goed op kleuren zonder dat ze het kapot kunnen maken.

Ikzelf heb ook twee kleine donders en deze weten van alles wat in hun handen terecht komt kapot te krijgen. Met het gebruiken van behang wordt het een stuk lastiger voor ze. Nu dat we recent verhuisd zijn ben ik op zoek gegaan naar nieuwe figuren voor op de kamers van de kinderen. Tijdens deze zoektocht terecht gekomen op de website van INKE. Hier werden diverse figuren aangeboden voor een zeer aantrekkelijk prijs welke ik er graag voor zou willen geven.

Snelle service!backdrop_behangfiguren

Het feit dat deze behangfiguren met de hand worden gemaakt zegt al genoeg, kwaliteit van de bovenste plank zal ik maar zeggen!

Ik heb er dan ook voor gekozen om deze prachtige figuren te bestellen zodat de kamers van de kinderen af zijn en hun ook met plezier er kunnen spelen. Tijdens het plaatsen van mijn bestelling viel het op dat het wel erg snel verliep. Dit was dan ook zo mogelijk gemaakt dat ik binnen enkele dagen het bestelde product in huis had. Bijgeleverd met een handleiding hoe dat ik dit het beste kan monteren heeft mij in ieder geval tevreden gemaakt om het op de muur te krijgen!