Inspiratie voor wonen en verbouwen

Laat je inspireren tot bijzonder wonen!

Leuke DIY-projecten voor in de herfstvakantie

De herfstvakantie is in volle gang en het weer is met recht ook lekker herfstig: wind, regen en niet al te hoge temperaturen. Het zullen dus vooral dagen zijn die je doorbrengt onder een dekentje op de bank. Althans, dat hoeft natuurlijk niet: je kunt ook samen met je kinderen leuke creaties maken die jullie ook echt thuis kunnen gebruiken!

Boekenkast

Wie beweert dat er tegenwoordig geen boeken meer worden gelezen, heeft het goed mis… Boeken zijn een must en voor velen de ideale manier om lekker even niks te doen. Maar, om al die boeken te stallen, heb je natuurlijk wel een boekenkast nodig. Een boekenkast is niet heel erg lastig om te maken, aangezien je er alleen maar planken en spijkers voor nodig hebt. Ook hoef je geen deurtje te maken, dus dat scheelt alweer een hoop werk. Een verstekzaag gebruiken is wel aangeraden om het hout goed en netjes te zagen. Via Toolmax kun je er gemakkelijk een aanschaffen.

Pompoenen

Als je aan de herfst denkt, dan denk je natuurlijk ook gelijk aan pompoenen. Door hun vrolijke kleuren kun je je huis gelijk een stuk gezelliger maken. Nog leuker is het om een gezichtje in de pompoen te maken. Dit kun je vrij eenvoudig doen – laat het snijwerk echter maar niet aan de kinderen over. Wel kunnen ze daarna de pompoen vrolijk beschilderen en opleuken met andere versiersels. Doe er een waxinelichtje in en voilà, het is super gezellig in huis!