Inspiratie voor wonen en verbouwen

Laat je inspireren tot bijzonder wonen!

Lichtkoepel voor een mooie inval!

2 Wanneer je een nieuwe woning krijgt wil je dat natuurlijk geheel naar je eigen smaak inrichten van binnen en ook van buiten, je hebt tegenwoordig erg veel nieuwe mogelijkheden om te laten inbouwen waaronder ook een lichtkoepel. Je kent het vast wel en hebt het ook vast wel eens gezien, het is niet alleen erg praktisch maar het staat ook nog eens heel erg stijlvol in je woning. Zo kun je het bijvoorbeeld in je hal laten plaatsen zo dat je daar geen lichten hoeft neer te hangen en daar op bespaart maar je kunt het ook op nog veel meer andere plekken laten inbouwen.

richt nu je huis zo goed mogelijk in3

Tegenwoordig hebben veel mensen zo een lichtkoepel in hun aanbouw zo dat die meer licht binnen krijgt en een goede ventilatie heeft wat natuurlijk ook erg belangrijk is. Je hebt veel soorten koepels en op de website kun je heel goed bekijken waar voor ze allemaal functioneren en welke het beste bij jouw woning past zo dat het er allemaal heel stijlvol uit ziet wat natuurlijk ieders wens is.

Ik heb er ook een!

Zelf heb ik ook een koepel, ik heb er voor gekozen om hem ook in de hal te laten plaatsen en je hebt een enorm goede lichtinval hierdoor en natuurlijk het belangrijkste, een goede ventilatie vooral lekker in de zomer. Neem een kijkje op de website en wie weet zit er wel een koepel tussen die bij jouw woning past en het nog meer stijlvol maakt!

 

1