Inspiratie voor wonen en verbouwen

Laat je inspireren tot bijzonder wonen!

Lichtkoepels voor een mooie prijs!

1 Ik ga het vandaag over lichtkoepels. Voor je woning is het wel eens leuk als je om de zoveel tijd eens iets laat verbouwen. Hier kwam ik achter na dat ik bijna wilde verhuizen omdat ik helemaal klaar was met mijn oude woning. Ik had alles wel gezien en was toe aan iets nieuws. Zo heb ik een tijd lang mijn woning te koop gezet alleen zoals jullie misschien wel verwachten was dit geen succes. Tegenwoordig is de huizen markt gewoon niet meer zoals het geweest is huizen worden minder vaak verkocht. Als ze dan toch verkocht worden maakt de verkoper vaak flink verlies. Dit kon ik in mijn situatie niet hebben vandaar dat ik het dus maar heb opgegeven na dat het niet lukte.2

Wat deed ik hier na?

Aangezien het niet lukte om mijn woning te verkopen besloot ik maar gewoon om een flinke verbouwing te houden. Zo wilde ik nieuwe meubels en gewoon mijn huis wat anders in delen. Toen ik een keer bij een vriend langs ging om iets op te halen zag ik in de gang een set mooie lichtkoepels. Dit leek mij wel wat vandaar dat ik ben gaan zoeken.3

Gevonden op de website van bouw handel

Al snel vond ik een set mooie koepels op de website van bouw handel en dit sprak me erg aan. Er stonden namelijk leuke koepels op voor niet al te veel geld. Ik heb er eentje uit gekozen en die ziet er nu heel leuk uit bij mij in de gang!