Inspiratie voor wonen en verbouwen

Laat je inspireren tot bijzonder wonen!

Mogelijkheden met een koepel

lichtkoepel

Een lichtkoepel hoef je niet alleen te nemen om bijvoorbeeld meer daglicht in een ruimte te krijgen, het kan ook zijn omdat je een koepel gewoon mooi vindt om te plaatsen. Gelukkig zijn er in de webshop van lichtkoepeltje.nl genoeg modellen, waaruit je kunt kiezen. Natuurlijk begint alles bij de vorm en het formaat van de koepel, of je nu een ronde, vierkante of rechthoekige koepel zoekt. Voor iedere ruimte zijn er geschikte koepels, soms is het nodig om twee koepels te plaatsen wanneer de ruimte erg groot is. Gelukkig zijn er voldoende mogelijkheden in de webshop. 

Koepel alleen voor daglicht of meer?

Bij het kiezen van een lichtkoepel kun je ook kiezen tussen een vast model, en een model waarbij je kunt ventileren. Een model met ventilatiemogelijkheid is perfect, als je de koepel in een ruimte plaatst waar er geen ramen zijn. Op deze manier kun je toch frisse lucht binnen krijgen, en in de zomer ook afkoeling. Er zijn zelfs koepels waarbij je de mogelijkheid hebt deze helemaal open te zetten, om bijvoorbeeld het dakterras op te gaan als je dit hebt. Mogelijkheden zijn er voldoende, de medewerkers van lichtkoepeltje.nl kunnen je ook verder helpen wanneer er vragen zijn. 

lichtkoepel

Professionele koepels

Wanneer je aan het zoeken bent naar een professionele lichtkoepel, ben je bij lichtkoepeltje.nl aan het goede adres. Of je nu een koepel zoekt om je ruimte te verfraaien, of gewoon meer licht wilt het is allemaal mogelijk. Rond, vierkant, of rechthoekig maar ook verschillende materialen. Eenvoudige uitvoeringen voor de garage of de carport, maar ook luxe koepels die voorzien zijn van diverse gemakken. Wil je een kant en klaar model, of stel je liever je eigen koepel samen met de verschillende onderdelen? In de webshop is het allemaal eenvoudig te doen.