Inspiratie voor wonen en verbouwen

Laat je inspireren tot bijzonder wonen!

Niet alleen geschikt voor de tuin

kunstgras leggen

Vaak kennen we kunstgras van sportvelden, bij harde regen of zeer strenge vorst kun je gewoon gebruik maken van een kunstgrasveld. Steeds vaker wordt het gras ook gebruikt op balkons, terrassen en in particuliere tuinen. Maar ook op een speelplein is het geschikt als ondergrond, lekker zacht en ook verkrijgbaar in verschillende kleuren. Eigenlijk kun je het gras overal gebruiken, zolang je het maar goed en professioneel legt zodat je het optimale resultaat behaalt. 

Ondergrond voor op de beurs

Vaak wordt er gebruik gemaakt van tapijt bij een stand op de beurs, kunstgras in de kleuren van je bedrijf of dienst is een ideale ondergrond. Het staat niet alleen mooi, je kunt het ook in diverse kleuren verkrijgen in de webshop van topkunstgras.nl. vaak wordt de korte variant gebruikt van het kunstgras, verschillende kwaliteiten zorgen dat je het zo voordelig kunt maken als je zelf wilt. Hoe hoger de kwaliteit, hoe realistischer het gras eruit ziet. 

kunstgras

Pas gemaaid of lekker lang gras

Niet iedereen houdt van erg kort gras of vind lang gras comfortabel voor de tuin of het balkon, bij topkunstgras.nl vind je verschillende lengtes van het gras. Uiteraard zijn er ook soorten in kwaliteit in de webshop, het budget is mede bepalend voor welke kwaliteit je kiest. Dit houdt niet in dat je voor een minder budget, geen goede kwaliteit kunstgras hebt. Twijfel je nog welk gras je moet nemen, dan is het verstandig om om de stalen aan te vragen. Op deze manier weet je wat je in huis haalt.