Inspiratie voor wonen en verbouwen

Laat je inspireren tot bijzonder wonen!

Online verhuislift Purmerend huren? Bekijk hier de mogelijkheden

Als je gaat verhuizen naar een hogere etage kan een verhuislift de verhuizing een stuk makkelijker maken. Een verhuislift regelen klinkt misschien als een gedoe, maar een online verhuislift in Purmerend huren is zeer eenvoudig. Grote, zware voorwerpen zoals banken, bedden, koelkasten en wasmachines hoef je niet meer helemaal naar boven te sjouwen. Via de verhuislift verplaats je zonder moeite je meubels op de juiste verdieping. Een ander voordeel aan een online verhuislift in Purmerend huren is dat je meubels ook minder schade oplopen. Als je zware dingen een trap op moet tillen loop je natuurlijk het risico dat je het laat vallen of dat je het stoor. Met een verhuislift is dat niet het geval.

Waarom een verhuislift huren?

Woon je in een bovenwoning en heb je een nieuwe bank, bed of wasmachine gekocht die je niet via de trap naar boven kunt vervoeren? Dan kun je ervoor kiezen om een verhuislift te regelen. Als je een online verhuislift in Purmerend huurt wordt er gezorgd dat je spullen in goede staat op de juiste etage worden afgeleverd. Bij het huren van een verhuislift zit ook een ervaren verhuizer inbegrepen. Zo is er professionele hulp en ben je ervan verzekert dat alles vlekkeloos verloopt. Je hoeft dus alleen de verhuislift te regelen, de verhuizer weet hoe de lift bedient moet worden en zal dit ook voor je doen. Wel is het verstandig om een tweede verhuizer in te huren als het gaat om zeer zware voorwerpen boven de 50 kilo.

Wat kost het huren van een verhuislift?

Het exacte bedrag is uiteraard afhankelijk van waar je de verhuislift huurt. Sommige bedrijven rekenen reiskosten, maar niet allemaal. Wel moet je er rekening mee houden dat het uurtarief vaak hoger is bij de bedrijven die geen reiskosten in rekening brengen. Gemiddeld genomen kost het huren van een verhuislift inclusief één verhuizer rond de €85,00 per uur. De meeste bedrijven bieden ook een spoedservice aan tegen een hogere vergoeding. De kosten van de spoedservice zijn gemiddeld €95,00 per uur. Voor de spoedservice komen hier vaak nog wel reiskosten bovenop.