Inspiratie voor wonen en verbouwen

Laat je inspireren tot bijzonder wonen!

Ontruiming van een woning

opruimen huis

Opruimen huis is niet de eenvoudigste klus die er is, lichamelijk is het nog wel te doen maar als je net een dierbare bent verloren is het emotioneel zwaar. Gelukkig bestaan er dan diensten als Wovia die je alle zorgen uit je handen kunnen nemen, met veel respect en ervaring de woning leegruimen en ook alle nazorg bieden. Of je nu een eenkamerappartement hebt of een eengezinswoning met vijf kamers. Zij draaien nergens hun hand voor om, kamer voor kamer wordt op zeer professionele wijze leeggeruimd tot de laatste spullen. Zelfs als er spullen overblijven heeft het bedrijf een netwerk waar alle huisraad goed terecht komt.

opruimen huis

Heb je spullen die overblijven?

In veel gevallen heb je na het opruimen huis altijd wel spullen die overblijven, niet alles wordt meegenomen door iemand. Wovia kan dit in samenspraak met je naar een andere doel brengen, dit kan een goed doel zijn maar ook naar bijvoorbeeld een ander familielid. Jij bepaald waar de overige spullen naartoe moeten, en wij voeren het voor je uit. Is de woning een huurwoning dan zal deze in veel gevallen opgeleverd moeten worden volgens de eisen van de verhuurder of de woningbouwvereniging.

opruimen huis

Wanneer de dag is aangebroken dat we aan het opruimen ven het huis gaan beginnen, werken we netjes volgens de afspraken die we met elkaar hebben gemaakt. De spullen die moeten worden verhuisd worden verhuisd, de overgebleven spullen worden naar de afgesproken locaties gebracht of de goede doelen. Vind je het zonde om bepaalde goederen weg te gooien, dan is er ook de mogelijkheid om deze op te laten slaan bij Wovia. Op deze manier kun je nog even nadenken wat je ermee wilt doen. Sterke punten zijn onder andere de communicatie die maar met een persoon verloopt. Zo weet je altijd wie je moet hebben en ontstaan er geen storingen betreft de werkzaamheden door gebrekkige communicatie.