Inspiratie voor wonen en verbouwen

Laat je inspireren tot bijzonder wonen!

Ook met wind en regen buiten zitten

Glazen schuifwand

Een overkapping is natuurlijk een prima idee om buiten te kunnen zitten als het regent. Probleem is alleen als het dan een beetje waait en de regen staat op je woning zit je alsnog niet droog, door het plaatsen van een glazen schuifwand van Metalura zit je altijd droog in weer en wind. Is het niet nodig de wand helemaal dicht te doen, dan doe je deuren open en geniet je van de buitenlucht. Ook in de winter bij een klein beetje zon kun je lekker buiten zitten, beschut en uit de wind.

Glazen schuifwand

Eenvoudig open en dicht te doen

De glazen schuifwand is niet zwaar om open en dicht te doen, de enkele verzonken rail zorgt ervoor dat deze licht in gebruik is. De ruime doorgang zorgt ervoor dat je altijd op je tuin uit kunt kijken ook al zijn de deuren van de wand gesloten. Je hebt het idee dat je toch buiten zit, is het mooi weer dan schuif je de deuren open en geniet je van de frisse lucht die binnenkomt. Er wordt geen gebruik van stijlen, hierdoor heb je geen onderbreking van het zicht.

Glazen schuifwand

Montage van de glazen schuifwand wordt door het team van Metalura gedaan, hierdoor heb je een garantietermijn van tien jaar op de constructie. Op de bewegende delen heb je 1 jaar garantie. De schuifwand is in iedere maat beschikbaar en praktisch voor iedere situatie geschikt. Het glas wat wordt gebruikt voor de wand is tien mm dik. Bij ons experience center kun je de opgebouwde wanden zien die onze specialisten hebben neergezet. Op deze manier heb je een beeld hoe het bij je thuis zal staan.