Inspiratie voor wonen en verbouwen

Laat je inspireren tot bijzonder wonen!

Perfecte verhuurmakelaar in Eindhoven gevonden?

Verhuur jij met plezier tijdelijk jouw woonruimte? Dan raad ik je aan om in contact te komen met Stoit. Zij zijn namelijk dé verhuurmakelaar in Eindhoven en omstreken. Bovendien hanteert dit bedrijf aantrekkelijke kosten en niet te vergeten een onwijs snelle service waar je blij van wordt. Zelf wilde wij onze woning gaan verhuren. Dit omdat wij recent een nieuwe woning hebben gekocht en daar onze intrede in willen gaan maken. Dit hield dan wel in dat onze woning leeg kwam te staan en dat wilde ik juist zien te voorkomen. Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken naar de mogelijkheden om alsnog onze woning verhuurd te krijgen. Het belangrijkste vond ik wel dat de huurder een betrouwbaar persoon of personen moest zijn.

Enfin, tijdens mijn zoektocht op het internet ben ik terecht gekomen op de website van Stoit. Op deze website kon ik zonder problemen mijn woning kenbaar maken. Vervolgens werd er een afspraak gemaakt en kwamen zij bij ons langs. Onder het genot van een kop koffie werd de werkwijze besproken en vervolgens kwamen de mooiste foto’s uit de apparaat. De woning werd online gepubliceerd met deze foto’s en voordat ik het wist hoorde ik al dat er een tal van kandidaten zich hadden gemeld. Gelukkig heeft Stoit de volledige zorg voor deze woning uit mijn handen genomen. Het scheelt mij onwijs veel stress en ik hoef mij er niet druk om te maken.