Inspiratie voor wonen en verbouwen

Laat je inspireren tot bijzonder wonen!

Prachtig maatwerk sauna

maatwerk saunaSinds een paar jaar woon ik samen met mijn vrouw. Het bevalt uitstekend alleen hadden wilde we nog het een en ander aanpakken. We hadden vorig jaar al de woonkamer aangepakt, door de meubels te vernieuwen en een houtkachel aan te schaffen. Ons interieur ziet er nu prachtig uit, alleen wilde we ook iets extra’s hebben om te kunnen ontspannen. Ik ben toen gaan kijken op internet wat er allemaal mogelijk was. Ik kwam toen uit bij Bodyfit. Zij leverde zowel zwembaden als sauna’s. Het moest maatwerk sauna worden of maatwerk zwembad. Op de website stond hun telefoonnummer en daar heb ik gelijk heen gebeld. Ik werd erg prettig te woord gestaan. Ik kon dezelfde dag nog langskomen. Echt top!

Uitstekend geholpen. zwembad

Toen ik daar aankwam werd ik vriendelijk ontvangen. Er kwam een expert bij ons om de tafel zitten die ons uitstekend hielp. Je kon merken dat hij veel ervaring had. Hij gaf professioneel advies en informatie. Uiteindelijk kozen we toch voor maatwerk sauna. Het was wat voordeliger en je hebt het direct in huis. In totaal duurde het 4 weken voordat onze opmaat gemaakte sauna geïnstalleerd in huis stond. Alles is perfect afgewerkt. Het is gemaakt van goed materiaal en daarom ook echt een aanrader!!