Inspiratie voor wonen en verbouwen

Laat je inspireren tot bijzonder wonen!

Ronde bijzettafel

Bijzettafels worden in elk huishouden wel gebruikt. Deze komen goed te pas op plekken waar u ze niet denkt nodig te hebben. Zet de ronde bijzettafel bijvoorbeeld naast uw bank, of tussen de stoelen. Dit bied een extra optie om bijvoorbeeld uw drankje neer te zetten, uw bril of boek neer te leggen en nog veel meer. Een bijzettafel is essentieel voor elk huishouden, en daarom bieden wij bij Wants & Needs een groot assortiment aan verschillende soorten bijzettafels aan. Zo vind u gegarandeerd een product dat past bij uw huishouden!

Wants & Needs: Voor uw ronde bijzettafel

Een bijzettafel bied eindeloze opties, en kan voor alles gebruikt worden. Daarom bieden wij veel verschillende soorten en maten bijzettafels aan, geschikt voor elke toepassing. Daarnaast bieden wij onze tafels aan van toonaangevende merken, zoals Zuiver, Kare Design en Madam Stoltz. 

Wij bieden onze bijzettafels aan van verschillende materialen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Hout
  • Marmer
  • Rotan
  • Metaal

Hiernaast bieden wij ook andere bijzettafeltjes van andere stoffen. Elke tafel heeft zijn eigen look, en past bij elke andere stijl. Zo past een houten bijzettafel bijvoorbeeld perfect bij een landelijk en klassiek interieur. Ook de houtsoort kan een grote verandering maken op de look van uw tafel. Ook kan u deze tafeltjes bij elkaar plaatsen, en zo gebruiken als salontafel. 

Een marmeren bijzettafel kan bijvoorbeeld een chique hoteluitstraling tot uw woning brengen, en is gemakkelijk te combineren met verschillende stijlen interieur. Een Rotan bijzettafel past perfect bij een bohemien of Scandinavische woonstijl, en een metalen bijzettafel past vaak bij een industriële stijl. Voor elk soort woning hebben we wel wat! 

Vind u de kleur van uw bijzettafel belangrijk? Ook daar hebben wij een oplossing voor! Denk hierbij bijvoorbeeld aan een zwarte bijzettafel, voor huishoudens met een donkere toon. OF toch een gouden bijzettafel, voor een luxe en chique touch. Een witte moderne bijzettafel zorgt er voor dat uw woning er altijd goed uitziet.

Variaties in hoogte, breedte en vorm kunnen veel verschil maken. Bekijk dus snel de verschillende opties die wij aanbieden op onze website. Er zit gegarandeerd wel wat voor u tussen! Online ronde bijzettafels bestellen doet u bij Wants & Needs!

Bijzettafel kopen

Een nieuwe bijzettafel kopen kan bij Wants & Needs gemakkelijk online. In onze uitgebreide collectie vind u veel verschillende soorten bijzettafels, verschillend in kleur, maat en prijs. Onze collectie groeit per dag. Shop nu snel online naar een ronde bijzettafel, of kom gerust langs bij onze showroom!

Gevestigd in Gemert, Noord-Brabant bieden wij de mogelijkheid om onze producten fysiek te bekijken. Onze showroom is perfect om de sfeer van onze must-haves te proeven, en inspiratie op te doen voor uw woning. De showroom is maarliefst 450m2 groot, gevuld met onze mooiste artikelen!

Bent u op zoek naar advies over uw interieur? Ook dan kan u gerust bij ons langskomen. Er is altijd een specialist aanwezig die u kan helpen met informatie over verschillende producten. Kom dus gezellig langs voor een bakje koffie, of om naar onze producten te kijken. 

Wants & Needs, dé woonwinkel voor uw ronde bijzettafel. Bekijk nu snel de verschillende opties op onze website!