Inspiratie voor wonen en verbouwen

Laat je inspireren tot bijzonder wonen!

Schanskorven; Privacy, bescherming en stijlvol

Schanskorven zijn als eerst erg stijlvol. De schanskorven zorgen voor een warme sfeer voor in de tuin en voor een moderne uitstraling aan de buitenkant van uw huis. Daarnaast zijn de schanskorven uiterst geschikt voor privacy. De schanskorven zijn leverbaar tot een hoogte van 210 centimeter en zijn compleet afgeschermd door de vulling van de stenen. De dikte van het staal van de schanskorfvulling is 4 millimeter en zorgt dus voor een stevige, beschermde schanskorf schutting. Bestel nu een schanskorven schutting online: Schutting33.

Schutting33

De schanskorven zijn erg modern en worden steeds vaker toegepast. Een combinatie die vaak wordt gerealiseerd is schanskorven gecombineerd met een beton schutting. Bij Schutting33 kunt u deze combinatie voordelig bestellen. Schanskorven zijn robuust en gaan erg lang mee. Schutting33 levert schanskorven van A-kwaliteit tegen een scherpe prijs. Zo bent u verzekerd van een lange levensduur. Weet u al met welke stenen u uw schanskorven gaat vullen? De Ardenner grijs is een veel gekozen steensoort, maar ook de Yellow Sun schanskorfvulling is enorm populair. Bekijk deze stenen ook allemaal online op Schutting33.nl.

 

Een vraag die vaak wordt gesteld is: “Kan ik zelf schanskorven plaatsen?” Het antwoord is ja, mocht u het willen, is het plaatsen zelf ook te doen! Het plaatsen van schanskorven is niet moeilijk, maar wel uiterst arbeidsintensief. Een schanskorf schutting zelf plaatsen bespaard nogal op kosten.  Een schanskorf schutting wordt bij de meeste aanbieders aangeboden als een doe-het-zelf pakket. Zo kunt u eenvoudig en snel de schanskorven zelf gaan monteren. Wilt u de montage zelf verrichten maar bent u bang dat het misgaat? Neem altijd op met een schanskorf leverancier (zoals Schutting33) die u vaak graag helpt met al uw vragen. Mocht het zelf niet lukken, of toch zwaarder zijn dan verwacht, dan kunt u het altijd nog laten monteren door een monteur.