Inspiratie voor wonen en verbouwen

Laat je inspireren tot bijzonder wonen!

Schitterend ontwerp dankzij Hoveniersbedrijf Van de Ven!

Ben jij bekend met Hoveniersbedrijf Van de Ven? Wij wel en hier zijn wij enorm tevreden over! Ik zal je in het kort uitleggen wat hier de reden van is!

Tot in de puntjes geregeld!

Voor een jaar terug hebben wij onze appartement moeten verlaten. Dit omdat het zou worden gesloopt en er nieuwe woningen terug gezet gaan worden. Op zich vonden wij dit absoluut niet erg omdat er een prachtige woning voor ons werd aangeboden. Deze woning hebben wij dan ook met beide handen aangepakt en sindsdien wonen wij hier! In het begin ben je natuurlijk druk bezig met verven en een nieuwe vloer leggen. Pas aan het einde van de rit wilde wij aan de achtertuin beginnen. Alleen als je er al een lange tijd niks aan gedaan hebt, dan kan je er ongeveer wel vanuit gaan hoe dat dit er nu uitziet. Meer onkruid dan planten en de tegels welke zichtbaar zijn hebben de kleur groen.

Hulp gezocht

Uiteindelijk hebben wij ervoor gekozen om contact op te nemen met Hoveniersbedrijf Van de Ven. Zij konden dan bij ons langskomen om een offerte op te maken zodat wij precies weten wat het gaat kosten. Zij konden diezelfde week nog langskomen om de tuin te bekijken. Normaliter zal je twijfels zien zodra mensen onze tuin inlopen, bij hun zag ik enthousiasme! je raad natuurlijk al wel dat wij ervoor hebben gekozen om dit bedrijf in te schakelen!