Inspiratie voor wonen en verbouwen

Laat je inspireren tot bijzonder wonen!

Spiegels ophangen: waar, en welke?

landelijke spiegel

Als je ‘s ochtends nou alleen je tanden poetst, of  je ook nog eens make-up opdoet, en misschien zelfs je haren in model brengt, maak je vast en zeker gebruik van een wandspiegel. Zulke spiegels heb je in allerlei soorten en maten, en ook nog eens van verschillende materialen. Wat dacht je van hout spiegels, of van een spiegel met een kunststoffen lijst? Maar, hoe hang je nou zo’n spiegel op? Is er daarvoor een ideale plek in huis? Als je daar achter wilt komen, raden we je aan om dit artikel te lezen!

Waar hang je zo’n spiegel op?

Het is ten aller eerste erg handig om spiegels op te hangen op de locaties in huis waar je het vaakst je uiterlijk wilt checken. Vanzelfsprekende plekken zijn dan dus ook de badkamer, ergens dichtbij de voordeur, en ergens in je eigen slaapkamer. Maar, dit zijn niet de enige locaties die baat hebben bij een extra spiegel of twee. Wat dacht je van een spiegel aan de muur in je woonkamer, of in het toilet? Ook hier kunnen ze ontzettend goed te pas komen, zowel voor jou zelf als voor al je gasten!

Welke soort spiegel is het beste?

Wanneer je op zoek gaat naar een spiegel heb je ontzettend veel opties om uit te kiezen. Ga je voor een standaard wandspiegel? Of past een grotere staande spiegel beter bij de ruimte? Doe hier vooral goed je onderzoek in, zodat je een spiegel koopt die voor jou perfect is. Het is namelijk erg zonde als je later toch spijt krijgt van je aankoop, zeker als het een prijzige aankoop was. Op het internet zijn er veel verschillende spiegels te koop. Neem eens een kijkje, en ontdek wat jij nou echt mooi vind!