Inspiratie voor wonen en verbouwen

Laat je inspireren tot bijzonder wonen!

Timmerbedrijf Waddinxveen gevonden

Al een geruime tijd zijn we druk bezig om een geschikte timmerbedrijf te vinden. Door op het internet te zoeken naar Timmerbedrijf Waddinxveen hoopte ik het snel te vinden. Wij hebben sinds kort een woning gekocht in Waddinxveen waardoor ik graag een timmerbedrijf in deze regio kan vinden. Al meerdere malen gezocht op het internet, echter helaas geen geschikt resultaat gevonden waardoor ik ervoor heb gekozen om maar bij mijn buren te gaan vragen of dat ze iemand weten. Uiteindelijk te horen gekregen dat ik het beste op de website van Viwa timmerwerken moest kijken.

ttt

Natuurlijk doe ik dat dan ook gelijk waardoor ik enthousiast ben geworden hierover. De kosten welke hun hanteren zijn al aan de lage kant waardoor ik ervoor heb gekozen om een afspraak te maken. Doordat je hun bij je thuis laat komen kunnen ze goed een offerte maken zodat je gelijk te weten krijgt wat de kosten gaat worden.

Geschikte service!

Zo zijn ze gisteren bij ons geweest en vanmorgen had ik de offerte al in mijn mail. Dit vond ik sowieso erg snel waardoor ik alleen maar enthousiaster werd. Tevens waren de kosten alsnog aan de lage kant waardoor ik ervoor heb gekozen om hun in te schakelen!