Inspiratie voor wonen en verbouwen

Laat je inspireren tot bijzonder wonen!

Tip: zoek eens naar online sierbeton voor de mooiste uitwerkingen

33

Als je even inspiratieloos bent en je wel wat input kunt gebruiken op creatief DIY (do it yourself) gebied, dan heb ik bij dezen een grandioze tip. Hetgeen mijzelf zo ontzettend geïnspireerd heeft gemaakt namelijk, is het plotseling vinden van online sierbeton op de website van Sier Beton Online. Het leuke van deze website is dat je er allerlei opdrachten kunt doorgeven voor precies het soort uitwerking in beton dat jij wilt hebben.

Op maat gegoten beton

Kijk je even mij? Hieronder heb ik namelijk twee prachtige voorbeelden voor je verzameld van wat je allemaal met dit soort beton kunt doen. En de mogelijkheden zijn onbegrensd, geloof mij. Persoonlijk heb ik me alleen gericht op de zaken die je buiten met beton kunt doen, want zo met de aankomende lente beginnen de kriebels om me lekker in de tuin te bevinden weer aardig op te spelen. Onderstaand bijvoorbeeld een prachtige tuinbank, gegoten in beton.

32

Bijzonder gaaf, zo’n rechttoe rechtaan bank voor in de tuin. Persoonlijk kan ik een beetje organische vormen ook wel waarderen, maar om zo’n strakke bank in de tuin te hebben spreekt me toch nog net iets meer aan. Niet in de laatste plaats omdat het je tuin, zeker temidden van allerlei uiteenlopende soorten bloemen, een heel bijzondere uitstraling geeft.

34

Over bloemen gesproken, plantenbakken als bovenstaande passen daar natuurlijk zeer goed bij. Je kunt bij deze partij online terecht voor allerlei soorten sierbeton en je kunt het volledig op maat laten uitwerken. Precies het soort maat dat in jouw tuin goed past, bijvoorbeeld met betrekking tot dit soort bloemenbakken, kun je geheel naar eigen wens en in eigen stijl laten uitvoeren.