Inspiratie voor wonen en verbouwen

Laat je inspireren tot bijzonder wonen!

Tips voor verwijderen van cementsluier

Tips voor verwijderen van cementsluier

Zo verwijder je cementsluier

Natuurstenen vloeren zijn ontzettend populair. En dat is volkomen te begrijpen, want natuursteen is een prachtig materiaal. Heb jij een vloer van natuursteen in jouw woning gelegd? Dan wil je hier natuurlijk zo lang mogelijk van kunnen genieten. En dat kan niet als je cementsluier aantreft op jouw nieuwe natuurstenen vloer. Cementsluier kan de vloer namelijk aardig verpesten. Daarom geven wij je een aantal tips voor het verwijderen van cementsluier, zodat jij nog lang kunt genieten van een stralende natuurstenen vloer!

Cementsluier verwijderen

Tref je cementsluier op jouw nieuw gelegde vloer aan? Wacht dan niet te lang met het verwijderen van de cementsluier. Hoe langer je wacht, hoe moeilijker het namelijk wordt om de cementsluier te verwijderen. Gebruik voor het verwijderen van cementsluier de beste producten voor natuursteen onderhoud. Deze professionele schoonmaakmiddelen bevatten een lage pH-waarde, waardoor ze het natuursteen niet aantasten. Twijfel je of het juiste schoonmaakmiddel hebt? Informeer dan gerust even bij een natuursteen specialist. Deze kan je alles vertellen over het verwijderen van cementsluier en wil het ook nog wel voor je doen!

Specialist in cementsluier verwijderen

Natuursteen is poreus. Daarom kun je niet zomaar met huis-tuin-en-keukenmiddeltjes aan de slag om cementsluier te verwijderen. Dit zorgt er alleen maar voor dat je de vloer erger beschadigt. En dat wil je natuurlijk voorkomen. Als je er zeker van wilt zijn dat het cementsluier op de juiste manier verwijderd wordt, kun je dit het beste overlaten aan een specialist. Deze beschikt over de juiste reinigingsmethodes om jouw natuurstenen vloer weer te laten stralen. Je kunt de vloer vervolgens ook nog laten impregneren. Dan wordt er een beschermlaag op de vloer aangebracht, waardoor jouw vloer water- en vochtbestendig wordt. Hierdoor blijft het natuursteen langer mooi en kun je nog lang van een prachtige natuurstenen vloer genieten. Wil je nog wat meer tips over wonen en verbouwen? Klik dan hier