Inspiratie voor wonen en verbouwen

Laat je inspireren tot bijzonder wonen!

Traprenovatie van hoog niveau

Letterlijk en figuurlijk kan een goede traprenovatie je op een hoger niveau brengen. Ik weet dit uit eigen ervaring, nu ik Brugman heb ingeschakeld in de renovatie van mijn trappenhuis. Dat was geen gemakkelijke klus en ik wilde er de absolute expert voor inschakelen. Deze vond ik in Brugman en ik kan dan ook met overtuiging stellen zeer tevreden te zijn over de resultaten.

1

Kwaliteit hersteld in het trappenhuis

Het kwam niet zozeer voort uit een ontevredenheid met de woning, deze traprenovatie. Het was geen wens per se tot iets nieuws, geen gebrek aan inspiratie of een slecht aangezicht. Het was in de allereerste plaats voor de veiligheid dat wij besloten dat er eens iemand naar de trap moest komen kijken. We hebben een heel degelijk huis, gebouwd in de jaren dertig van de vorige eeuw en altijd goed onderhouden geweest. De laatste tijd echter, bemerkten we dat er het een en ander toch niet helemaal goed ging met het trappenhuis. Leuningen kwamen los te zitten, ik ben eens door een van de traptreden gezakt en ga zo maar door. Het leek ons geen veilige optie meer op deze voet door te gaan, temeer omdat we hier kinderen in huis hebben rennen alsof hun leven er vanaf hangt. Dan zit een ongeluk natuurlijk in een klein hoekje. 

2

Ook al was de aanleiding niet per se een mooier trappenhuis te verkrijgen, is dit natuurlijk wel het neveneffect dat is opgetreden. Het resultaat mag er echt zijn en ik ben zeer te spreken over de kwaliteit in materiaal en afwerking dat het bedrijf hanteert.

3