Inspiratie voor wonen en verbouwen

Laat je inspireren tot bijzonder wonen!

Verhuizen naar de sleutelstad? Schakel een verhuisbedrijf uit Den Haag in!

Wellicht heb je nog nooit gehoord van de sleutelstad, dus laten we daar eens mee beginnen. De combinatie met Den Haag doet al vermoeden dat het in de regio Zuid-Holland ligt. Dat klopt uiteraard. Het gaat om de stad Leiden, welke als bijnaam de sleutelstad heeft gekregen. Dit heeft een historische, culturele en religieuze ondertoon. Dit komt namelijk omdat dit terug te leiden is naar de heilige Petrus, welke de schutspatroon is van de kerk en dus ook de beschermheilige is van Leiden. Omdat er volgens Bijbelse geschriften wordt verhaald dat er in de hemel tegen Petrus zou worden gezegd: “Ik zal u de sleutels geven van het Koninkrijk der Hemelen.”, wordt er de associatie gemaakt met sleutels.

Waarom een verhuisbedrijf?

Waarom zou je een verhuisbedrijf inschakelen voor je verhuizing als je dit ook zelf kunt doen, zul je jezelf wellicht afvragen. Dit is natuurlijk een terechte vraag, aangezien je wellicht zult denken dat het een kostenpost is die je er niet ook nog eens bovenop kunt gebruiken bij je verhuizing. Echter is dit niet een kostenpost, maar een investering die het meer dan waard is. Als je bijvoorbeeld gebruik maakt van een verhuisservice uit Den Haag, zul je met professionals te maken krijgen die je een hoop ellende besparen.

Extra service

Een andere bijkomstigheid is het gemak waarmee het verhuisbedrijf opereert. Zo is het voor jou niet nodig om allerlei extra dingen te regelen, want ga maar eens een verhuiswagen huren in Den Haag tijdens het verhuisseizoen.  Dat is een klus die op zichzelf al net zo ingewikkeld is als een verhuizing zelf, want daar is geen beginnen aan. Je zult dan noodgedwongen moeten uitwijken naar allerlei andere steden in de regio en wellicht grote afstanden moeten afleggen om überhaupt ergens een bedrijf te kunnen vinden wat iets beschikbaar heeft. Dit zijn allerlei tijdrovende zaken die je niet wilt moeten oplossen tijdens alle drukte en hectiek van je verhuizing.