Inspiratie voor wonen en verbouwen

Laat je inspireren tot bijzonder wonen!

Vloerlampen voor veelzijdige verlichting

Vloerlampen zijn een ideale oplossing voor veelzijdige verlichting die goed past in elke omgeving, maar ook als decoratief voor het hele meubilair. De mogelijkheid om ze naar wens te kunnen verplaatsen, op de meest geschikte plek te plaatsen om het beste licht te garanderen en dus beschikbaar te zijn wanneer dat nodig is, is een van de eigenschappen die deze lampen onvervangbaar maken.

Het toevoegen van een lichtpunt en het creëren van de gewenste sfeer op basis van de behoeften is daarom een ​​voorrecht dat de vloerlamp tot veel gebruikte verlichtingslichamen maakt, in staat is om omgevingen te transformeren en dat vleugje elegantie en gastvrijheid te geven dat ze uniek maakt.

De veelzijdigheid van de staande lampen wordt ook bepaald door het scala aan beschikbare typen, van lampen met dimmers, waarmee je de intensiteit van het licht kunt aanpassen, tot lampen met flexibele armen en in hoogte verstelbaar, tot de verscheidenheid aan vormen die het mogelijk maken worden aangepast aan elke ruimte.

Onder de soorten op de markt vinden we de traditionele verticale vloerlamp, de lampen die op de vloer worden geplaatst met een bol- of boogvorm en design vloerlampen die aan elke esthetische smaak voldoen.

Beschouwd als inrichtingselementen, maar ook een ideaal alternatief voor ophangingen en wandlampen, de vloerlampen zijn dunne en slanke vloerlampen, die een diffuus licht kunnen creëren en helderheid kunnen bieden op basis van jouw behoeften. Ze worden veel gebruikt in de woonkamer en zijn ideaal om in de eetkamer of woonkamer te worden geplaatst en lenen zich uitstekend voor het begeleiden van lezingen en elke activiteit die extra licht vereist, zoals de studeerkamer.

Voor een zacht en gereflecteerd licht zijn de ideale staande lampen die met indirect licht die het licht op het plafond projecteren, terwijl degenen die een ideaal leeslicht willen, moeten kiezen voor staande lampen die een directe lichtstraal projecteren. Deze laatste zijn ideaal om een ​​ontspannend hoekje in de slaapkamer te creëren of om de moderne woonkamer te verlichten en die je dankzij de verstelbare lampenkap de lichtstroom laat richten om het lezen comfortabeler te maken. In plaats daarvan, voor degenen die meer energie willen besparen, zijn de staande lampen die de voorkeur hebben de LED-lampen, die de plaats hebben ingenomen van de nu verouderde modellen met gloeilampen.