Inspiratie voor wonen en verbouwen

Laat je inspireren tot bijzonder wonen!

Waar gaat de serie ‘The Office’ over?

Misschien heb je het al eens voorbij zien komen op Netflix, de serie genaamd: The Office. Deze serie gaat over een bedrijf genaamd Dunder Mifflin, die gespecialiseerd is in de handel van papier. De serie heeft veel comedy en heeft bijna geen serieuze scènes. Als je een lach op je gezicht nodig hebt is deze serie dus wel iets voor jou. De serie had er speciaal voor gekozen om niet de populairste acteurs te selecteren, maar de juist wat minder populaire. Dit zorgt er ook voor dat je niet gelijk mensen herkent.

Waar speelt ‘The Office’ zich af?

De serie speelt zich vaak af in Scranton, Pennsylvania. Het Kantoor ontwerp is dan ook precies zoals je het zou verwachten, en is zelfs een tijdje een echt kantoor geweest. Zo nu en dan vinden de scènes ergens anders plaats, zoals in het huis van de personages of een ander bedrijf. Toch vinden de meeste scènes plaats in het kantoor zelf. Ook heeft de serie rekening gehouden met het klimaat in  Pennsylvania, want vaak zie je door de ruiten van het kantoor of het aan het sneeuwen is of dat het juist lekker weer is. Dit is ook te zien omdat sommige scènes zich buiten op de parkeerplaats afspelen.

De personages van het kantoor

De baas van Dunder Mifflin is Michael. Michael is iemand die erg aan zichzelf denkt en eigenlijk nooit rekening houdt met zijn personeel. Hij zorgt er voor dat er onnodig veel werk tijd verloren gaat, en de gevolgen hiervan zijn ook te zien naarmate de seizoenen voorbij gaan. Dan zijn er nog Dwight, Pam en Jim. Dit zijn acteurs die naast Michael het meest voorkomen. Daarna komt de rest van het bedrijf, waarbij iedereen per aflevering een stukje film tijd krijgt. Door het Kantoor ontwerp zie je hen ook vaak zitten.