Inspiratie voor wonen en verbouwen

Laat je inspireren tot bijzonder wonen!

Wat is een ontspannen interieur?

luxe relaxfauteuil

Fijn wonen doe je in een relaxte en ontspannen woning. Een ontspannen interieur kun je moeiteloos creëren. Wil je ook meer tot rust kunnen komen in huis? Lees dan gauw hoe je jouw interieur omtovert op een rustgevende en relaxte manier.

Comfort en luxe

Wil je echt goed kunnen ontspannen? Investeer dan in comfortabele meubels met een luxe gevoel. Een luxe relaxfauteuil mag natuurlijk niet ontbreken in jouw woning. Een luxe relaxfauteuil biedt je niet alleen het ultieme comfort, ook kan het design van de fauteuil een relaxte uitstraling geven aan de gehele ruimte. Let dus goed op bij de aanschaf van nieuwe meubilair dat deze niet alleen comfort voor het gevoel bieden, maar ook comfort en luxe voor de uitstraling.

Let op kleurgebruik

Je bent beter op je gemak in een ruimte met zachte en natuurlijke tinten, dan in grauwe kamer of juist een ruimte met felle kleuren. Door goed te spelen met het kleurgebruik kun je de sfeer in huis goed bepalen. Kies daarom liever voor natuurlijke en lichte tinten. Dit geeft niet alleen een rustig gevoel, ook heeft een ruimte met natuurlijke tinten altijd een luxere uitstraling.

luxe relaxfauteuil

Voorkom stijlruis

Bewaar de rust in het interieur door voor slechts een stijl te kiezen. Blijf bij jouw kleurpallet en houd je aan jouw stijl. Door een mix van stijlen te voorkomen, behoud je de rust in het interieur. Kies bewust jouw gewenste stijl en kleuren uit. Zo past voortaan alles in jouw interieur en voorkom je drukte, ruis en chaos in jouw interieur.

Opgeruimd staat netjes

Een andere eenvoudige manier om meer rust in je interieur te krijgen, is door de woning netjes en opgeruimd te houden. Een opgeruimd huis zorgt automatisch voor meer rust in je hoofd. Maak een opruim- en schoonmaakroutine voor in huis en kies er met regelmaat voor om jouw inboedel te herorganiseren.

Een rustgevend interieur is direct een interieur dat luxe aanvoelt. Het is niet moeilijk om dit te realiseren. Ruim op, kies voor lichte kleuren, voorkom stijlruis en koop bewust comfortabele en luxe meubelen. Zo geniet je altijd van een ontspannen sfeer in huis.