Inspiratie voor wonen en verbouwen

Laat je inspireren tot bijzonder wonen!

Wat is Solid Surface en wat zijn de voordelen

Solid Surface is een hoogwaardig soort kunststof dat gebruikt wordt voor verschillende toepassingen. In het Nederlands vertaald betekent deze naam letterlijk duurzaam oppervlaktemateriaal. Dat is het dan ook zeker. Het product bestaat uit verschillende duurzame componenten en wordt onder andere gebruikt voor vloeren in bijvoorbeeld badkamers, keukens, vensterbanken en voor meubels. Dit product is van hoogwaardige kwaliteit en heeft een lange levensduur. Als je voor kwaliteit wilt gaan als het aankomt op de afwerking van een ruimte of meubelen, dan is Solid Surface zeker aan te raden.

Eigenschappen van het product

Marlan Solid Surface is een materiaal met verschillende eigenschappen die de kwaliteit van het product ondersteunen. Zo is het materiaal niet poreus, vochtbestendig en voedselveilig. Dit maakt het dan ook zeer geschikt om gebruikt te worden voor verschillende soorten toepassingen zoals in ziekenhuizen, restaurants, keukens en scholen. Het product wordt op maat gemaakt en wordt naadloos verwerkt, ook als er meerdere delen van het materiaal nodig zijn. Wat ook belangrijk is, is de eigenschap dat het bestand is tegen chemische stoffen en dat het materiaal bijna niet te beschadigen is. Daardoor is Solid Surface ook op verschillende manieren goed toe te passen.

In huis

Niet alleen voor bedrijven kan dit product gebruikt worden, ook in huis zijn er veel mogelijkheden voor de toepassing van dit materiaal te vinden. In de keuken en in de badkamer heb je verschillende mogelijkheden voor het toepassen van Solid Surface. Het aanrechtblad in de keuken kan bijvoorbeeld voorzien worden van een laag Solid Surface. Door de eigenschappen van het product is het aanrechtblad met dit materiaal bestand tegen beschadigingen en is het hygiënisch om eten op te bereiden. In de badkamer kan het gebruikt worden voor de afwerking van wastafels of als op maat gemaakt vloer voor in de douche.

Kwaliteit voor lange tijd

Solid Surface is toepasbaar op veel verschillende vlakken en biedt jou als gebruiker de kwaliteit waar je naar op zoek bent. Door de samenstelling van het materiaal gaat Solid Surface lang mee, zonder dat het materiaal kan beschadigen. De vele wijzen van toepassingen bieden daarnaast ook uitgebreide mogelijkheden op nagenoeg elk vlak. Door te kiezen voor Solid Surface, kies je voor een product dat je voor lange tijd plezier kan geven. Naast de eerder genoemde toepassingen is het ook mogelijk om gebruik te maken van Solid Surface als vloer in een camper, caravan of boot.